10. Budapest Music Expo

  • 11.10.2015
  • Budapest

Nagyon tartalmasan telt a füldugó.hu csapatának a múlt hétvége a Budapest Music Exponak köszönhetően. Rengeteg zenésszel, zenekedvelővel volt szerencséjük találkozni és beszélgetni.

Hősük, Füldugóman is velük tartott, nem is akárhogyan. A bátrabbak fotózkodhattak vele, hogy részt vegyenek szelfiversenyünkben. Ehhez nem kellett mást tenni, mint az elkészített közös fotót #fuldugoman taggel ellátva feltölteni Facebookra. A legviccesebb képek tulajdonosait füldugókkal jutalmazták.

Az Expo mindegyik napján standukon vendégeskedtek profi zenészek és énekesek, így az érdeklődők velük is beszélgethettek a füldugók használatának lehetőségeiről. Velük volt a Hot Beaver, Karai Anna és a Halott pénz zenészei.

Érdekesség és szemléltetés gyanánt két plexi dobozt helyeztek ki, melyekben papírlapokkal próbálták a dobhártya mozgását bemutatni. Ehhez az egyiknél füldugóval fedték a dobozon található rést, és mindegyikbe irányítva zenét sugároztak. A füldugóval ellátott plexidobozban szemmel láthatóan kisebb mozgást végzett a papírlap. A kísérletet még látványosabbá tették a dobozokra helyezett decibelmérő eszközökkel, melyek számokban is kimutatták a dobozokban mérhető hangerősségek közti jelentős eltérést.

A BME szombati napján a füldugó.hu ügyvezetője, Papp Péter a tinnitusról, más néven fülcsengésről tartott előadást, ahol az információkat színesebbé téve egy kisfilmet is levetített. A téma sokakat vonzott a beszámolóra és nagy sikert aratott a közönség körében.

Varga Zsófia

Egészség

Szabadidő

Sport

50+

Kisgyermekek

Tinik

Celebek

Hallásvédelem

Állatvilág

Érdekességek

Infografikák