Világsztárok, akik fülcsengéstől szenvednek

  • 04.02.2019
  • Trestyén Zsófia

Tudja, mi a közös Chris Martinban, Keanu Reevesben, Whoopi Goldbergben és Vincent Van Goghban? Azon túl, hogy mindenki által nagyra becsült művészekről van szó, mindnyájan tinnituszban szenvednek/szenvedtek.

Azok, akik fülcsengéstől szenvednek, frusztrációt és magányt is bőven kapnak mindennapjaikba. Vannak, akik baleset következtében „tettek szert” erre a betegségre, másoknál a túlságosan zajos munkakörnyezet váltotta ki. Ezek az emberek, azért magányosak, mert senki más nem képes valóban megtapasztalni, amit ők „hallanak”. Abban azonban mégis biztos lehet mindenki, aki tinnitusztól szenved, hogy nincs egyedül, hiszen közel 50 millió amerikai szenved ettől az állapottól nap mint nap.

Összeállítottunk egy listát azokról a hírességekről, akiket mindenki ismer, viszont azt kevesen tudják róluk, hogy állandó fülcsengéstől szenvednek. Nézze meg ezt a 25 híresség listáját, akik tinnituszban szenvednek!

Zenészek:

1. Anthony Kiedis (Red Hot Chili Peppers)
2. Bob Dylan
3. Chris Martin (Coldplay)
4. Eric Clapton
5. James Hetfield (Metallica)
6. Neil Young
7. Ozzy Osbourne
7. Pete Townshend (The Who)
9. Phil Collins
10. Sting
11. Will.I.Am

Színészek és televíziós személyiségek:

12. Barbara Streisand
13. Alex Trebek
14. David Letterman
15. Gerard Butler
16. Keanu Reeves
17. Steve Martin
18. William Shatner
19. Whoopi Goldberg

Történelmi alakok:

20. Beethoven
21. Charles Darwin
22. Martin Luther
23. Michelangelo
24. Ronald Reagan
25. Vincent Van Gogh

A világ legnagyobb zenészei, színészei, művészei és vezetői tinnituszban szenvedtek. Tapasztalataikat sokszor megosztják a nyilvánossággal, és tevékenységük inspirálhatja a tinnitusz leküzdésére tett kitartást. Bár a tinnitusz megterhelő lehet, vannak olyan kezelések és terápiák, amelyek segítenek megbirkózni a tinnitusz-tünetekkel. Amennyiben Ön is fülzúgástól szenved, érdemes másokkal beszélgetnie erről, hiszen ez segíthet abban, hogy ne érezze magát elszigeteltnek. Ha többet szeretne megtudni a tinnitusrzól, a terápiákról és az Ön állapotának kezeléséről, keresse fel a lakhelyéhez legközelebb eső szakembereket!

Forrás: thereliefproducts.com

Egészség

Szabadidő

Sport

50+

Kisgyermekek

Tinik

Celebek

Hallásvédelem

Állatvilág

Érdekességek

Infografikák