Gondoskodj az ünnepnapok nyugalmáról egy különleges füldugóval!

  • 26.11.2018
  • Jáksó Nóra

A Karácsony az év egyik legörömtelibb és legszeretetteljesebb ünnepe, mégis az emberek kétharmada számára stresszes időszakot jelent. A bevásárlás, az ajándékok beszerzése, a családi vacsora szervezése, az előkészületek tömkelege sok feszültséget, aggodalmat és fáradtságot eredményez.

Annak érdekében, hogy visszanyerhesd az energiádat és a stresszel is könnyebben birkózz meg, elengedhetetlen a jó minőségű, pihentető alvás.

Az Alpine Sleepsoft speciális füldugó éppen ezt biztosíthatja számodra. Ez a forradalmi füldugó különleges akusztikus szűrőkkel csökkenti a zavaró zajokat, miközben nem okoz elszigeteltségérzést, azaz a riasztó, a csengő vagy a babasírás hangja a viselése közben is hallható marad. Rendkívül kényelmes, puha termoplasztikus anyagból készül, mely tökéletesen illeszkedik minden hallójáratba, és még oldalt fekve is különösen kényelmes. Nem tartalmaz szilikont, ezért nem okoz allergiás reakciót, higiénikus és egész éjjel viselhető.

Miért jelent hasznos segítséget az Alpine Sleepsoft füldugó az ünnepek idején?

  • A karácsonyi készülődés okozta fáradalmakat és stresszt csak akkor tudod legyőzni, ha éjjelente zavartalanul pihenhetsz, és nem zavarják a nyugalmadat sem az utcáról, sem a szomszédból jövő zajok, de még a párod horkolása sem.
  • Ha te már aludnál, de a család még tévézni akar, vagy zenét hallgatni éjszakába nyúlóan, nem kell vitatkoznod velük, hogy hagyjanak pihenni, csak helyezd be a füldugókat, és máris nyugovóra térhetsz.
  • Ha a Karácsonyt nem otthon töltöd, hanem elutazol, hogy olyan helyen kapcsolódhass ki, ahol számos szórakozási lehetőség is adódik, a Sleepsoft füldugókat akkor is vidd magaddal. Mivel mások is vidáman akarják tölteni az ünnepnapokat, előfordulhat, hogy a közelben nem fog elhalkulni a mulatozás hangja még éjszaka sem. Ilyenkor csak egy jó minőségű füldugó segíthet, hogy a szállodai pihenésedet a vigadalom zaja ne zavarja meg.

Használj Alpine SleepSoft füldugót Karácsonykor a nyugodt alváshoz, hogy a ’Csendes éj’ ünnepe valóban csöndes és pihentető legyen. Gondolj szeretteidre és barátaidra is, ne csak magadat, hanem őket is lepd meg egy ilyen valóban hasznos ajándékkal!

Egészség

Szabadidő

Sport

50+

Kisgyermekek

Tinik

Celebek

Hallásvédelem

Állatvilág

Érdekességek

Infografikák