Hallja meg a világ! – Különleges naptár egy jó ügy érdekében

  • 08.02.2015
  • Trestyén Zsófia

Hogyan segíthetnek egy naptárvásárlással nagyothalló gyermekeken? Olvassák el cikkünket, s kiderül!

Mi a közös Christoph Waltz osztrák színészben, Vanessa Paradis francia énekesnőben, Jean Paul Gaultier francia divattervezőben és Elizabeth Jagger amerikai modellben? Ők azok a sztárok, akik csatlakoztak Bryan Adams jótékonysági akciójához, egy naptárfotózás erejéig. A kezdeményezés a ”Hear the World”, vagyis ”Hallja meg a világ!” elnevezéssel jelent meg. A fekete-fehér képeken a hírességeket egytől-egyig a kezüket a fülük mögé tartva ábrázolják, ők ezzel a gesztussal próbálják meg felhívni a figyelmet arra, hogy mennyire alulértékeljük a hallást és ennek a képességünknek az elvesztését.

A limitált kiadású naptár tökéletes ajándék azok számára, akik akár saját maguknak, akár szeretteiknek keresnek valami különlegességet, melynek megvásárlásával ráadásul még másokkal is jót tesznek. Minden egyes falra akasztott naptár, pénzbeli támogatást nyújt a nagyothalló gyermekek számára, s egyben egy látható felhívás a világ felé, mellyel a hallás és ezen képességünk megvédésének fontosságára irányítja a figyelmet.

A naptárak eladásának árából befolyt teljes bevétel a Hear the World Alapítványhoz kerül. A 2015-ös Hear the World naptár az alábbi linken rendelhető meg. Hazánkba is szállítanak a kalendáriumból, ennek költségéről szintén tájékozódhatnak a megadott oldalon!

Forrás: Hear The World

Egészség

Szabadidő

Sport

50+

Kisgyermekek

Tinik

Celebek

Hallásvédelem

Állatvilág

Érdekességek

Infografikák