Robbie Williams, a gondos apa

  • 27.08.2017
  • Trestyén Zsófia

Tíz évvel ezelőtt senki nem gondolta volna, hogy a fenti kijelentés megállja majd a helyét, pedig mára valóban ez a helyzet. Az énekes különös figyelmet fordított gyermekei hallásvédelmére hazánkban is!

2017. augusztus 23-án a Groupama Arénában adott teltházas koncertet Robbie Williams. Az énekest családja is elkísérte, felesége több posztot is közzétett az itt tartózkodásuk alatt. A sztárpár sok tartalmat megoszt gyermekeikről, de mindig gondosan ügyelnek arra, hogy a kicsik arca ne látszódjon!

A brit énekes 2010-ben vette feleségül Ayda Field-et, a török-amerikai származású színésznőt. 2012 szeptemberében született meg első gyermekük: Theodora Rose, majd 2014 októberében Charlton Valentine. Valóban úgy tűnik, hogy a botrányairól híres rock sztár, aki alkohol- és drogproblémákkal egyaránt küzdött, végleg lenyugodott gyermekei születése után. Minden fellépésén áradozik róluk, sőt a 43 éves zenész mindkettőjüknek írt már egy-egy számot (Go Gentle, Motherfucker), s legutóbbi albumán is szerepel egy dal, ami csemetéinek szól (Love My Life).

A kicsik apjukkal együtt nézték az augusztus huszadikai tűzijátékot. Az utolsó fotón* pedig, amit Ayda Field Williams posztolt Magyarországon, látszik, hogy a gyerekek fültokkal a fejükön figyelik édesapjukat közvetlenül a színpad mellől.

A ”The Heavy Entertainment Show” elnevezésű turné keretében a világsztár az Egyesült Királyságba, Írországba, Németországba, Franciaországba, Hollandiába, Olaszországba, Svédországba, Norvégiába, Dániába, Finnországba, Lengyelországba, Litvániába, Csehországba, Magyarországra, Ausztriába, Svájcba és Oroszországba látogat el.

Az év elején az is felmerült, hogy le kell fújni a turnét, mivel a brit énekes derékfájdalmakra panaszkodott. Ez azonban a rajongók legnagyobb örömére nem következett be. A világsztár 52 kamionnal érkezik meg a stadionturné állomásaira, amik a káprázatos show elemek létrehozásához szükséges felszereléssel gördülnek be a koncertek helyszíneire. A lenyűgöző látvány része, a két bokszolót ábrázoló hatalmas kivetítő mellett, a profin megkomponált tűzijáték és sok-sok konfetti!

Vannak, akik már megkérdőjelezik Robbie Williams fellépésein nyújtott teljesítményét, egyet azonban nem vitathatnak el tőle, ő az az énekes, aki ma már koncertjein három generáció tagjait szólít meg.

*A fotót itt tekinthetik meg: aydafieldwilliams

Egészség

Szabadidő

Sport

50+

Kisgyermekek

Tinik

Celebek

Hallásvédelem

Állatvilág

Érdekességek

Infografikák